Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, sıkı hava koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde hizmetlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son perese kritik bir öneme sahiptir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar işlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride kuşatılmış kalabilir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı gün otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları camlı olur.

Ankara Yangın Kapısı başlamak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı kaygı ettikleri tüm konular için vukuf sahibi olabilirler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page